Εκτύπωση

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

 

giati-emasΑν αναρωτιέστε τι διαφορετικό έχουμε να σας προσφέρουμε σε σχέση με άλλους μηχανικούς, σας παραθέτουμε τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα:

  • Εμπειρία: Όλοι οι μηχανικοί ανεξαρτήτως ειδικότητας έχουν πολυετή εμπειρία στις κτιριακές κατασκευές, είτε ως επιβλέποντες, είτε ως project managers, είτε ως εργολάβοι ή επενδυτές μέσω της Μουρίκης Α.Ε. Συνεπώς γνωρίζουμε τα μυστικά της οικοδομής και της διέπουσας νομοθεσίας ενώ η γνώση αυτή αποτυπώνεται στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.
  • Ταχύτητα: Σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες μας εγγυόμαστε την άμεση παράδοση των απαιτούμενων εγγράφων εντός 24 ωρών, ανταποκρινόμενοι τις επείγουσες καταστάσεις που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους.
  • Τιμές: Σεβόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, μειώνουμε το κέρδος μας χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα και τη συνέπεια του έργου μας.
  • Ελάχιστες απαιτήσεις από τον ιδιοκτήτη: Σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους που απαιτούν μια σειρά από περιττά στοιχεία, περιοριζόμαστε στο να σας ζητήσουμε τα ελάχιστα απαιτούμενα έγγραφα ή σχέδια ενώ αναλαμβάνουμε εμείς να εντοπίσουμε στις αρμόδιες δημόσιες αρχές ό,τι επιπλέον στοιχεία χρειαζόμαστε και δεν έχετε στην κατοχή σας.
  • Πανελλαδική κάλυψη: Για τις περισσότερες υπηρεσίες μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο μακρυά κι αν βρίσκεται το ακίνητό σας, ενώ υπάρχει η ευελιξία τα τελικά έγγραφα/σχέδια να σας παραδοθούν οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό χωρίς καμία χρονική ή οικονομική επιβάρυνση.

 

Ποιοι Είμαστε

Ο αρχικός πυρήνας των μηχανικών που δραστηριοποιούνται στη τεχνική εταιρεία Μουρίκης Α.Ε. εμπλουτίστηκε και δημιουργήθηκε ένα επιτελείο...

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νομοθεσία

Εδώ θα βρείτε οτιδήποτε άπτεται της νομοθεσίας περί αυθαιρέτων, τα σχετικά αρχεία και κάποιες από τις εγκυκλίους που έχει εκδώσει το υπουργείο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία

Εάν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, έχετε απορίες και ερωτήσεις πάνω σε αυτές ή χρειάζεστε συμβουλές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ